ETUSIVU JOKITUPA JUHLATUPA RUOKAPALVELUT MUUT PALVELUT YHTEYSTIEDOT
Menu esimerkkejä
Kuvia
RUOKAPALVELUT

Junnila & Rantama Catering


Ajatus oman catering-palvelun perustamisesta on muhinut päässäni jo pidemmän aikaa. Uudet näkokulmat ja ideat ovat mielestäni tervetulleita hieman paikkalleen seisahtuneeseen pitopalveluperinteeseen. Nyt kun loppuvuodesta 2013 Kirsi ja Pasi Laine tarjosivat mahdollisuutta perustaa Juhlatuvan uudistuneeseen keittiöön catering-yrityksen, olin myyty; parempaa tilaisuutta ei voisi tulla. Otin yhteyttä vanhaan ystävääni, pian ravintolakokiksi valmistuvaan Heikki Rantamaan, joka oli ideassa saman tien mukana ja innoissaan kuin nuori varsa. Näin siis syntyi lyömätön tiimimme, jolla ideoita ja taitoa riittää toteuttamaan keittiössä kaikki asiakkaiden toiveet.

Tarjoamme siis pitopalveluruokaa uudella, raikkaalla otteella, parhaita mahdollisia raaka-aineita käyttäen. Jos siis haluat viedä juhliesi ruokatarjoilun uudelle tasolle on Junnila & Rantama Catering oikea valinta!

Hoidamme ruokapalvelut niin häihin, hautajaisiin, syntymäpäiville, saunailtoihin…
Jos itselläsi on jo omasta takaa mahtava juhlapaikka, niin voimme toimittaa ruoat omasta keittiöstämme, taikka tulla kokkaaman sinun kotiisi.

Myös yrityksille tarjoamme monia mahdollisuuksia, kuten kokkikursseja, koulutuspäivien ja kokousten ruokatarjoilua, tai tuo vaikkapa yritysvieraasi mieleenpainuvalle fine dining- illalliselle tunnelmalliselle Juhla- tai Jokituvalle.


Lassi Junnila
Turussa 14.1.2014


Yhteystiedot:
Käyntiosoite: Feelintie 3
Postiosoite: Suontaustantie 88a 27510 Eura
Lassi Junnila 040 5821458
Heikki Rantama 040 5922398
junnilarantamacatering@gmail.com